Vill du göra en efterrätt som är fluffig och söt, men färsk och läcker samtidigt? Du behöver cupcake-receptet! Och det är så att dessa orange-doftande kex har varit ett tröstande mellanmål i århundraden, åtminstone för stora delar av den europeiska familjen.
Det är därför vi i Brycus-tips ger dig en special om denna anbud-men kraftfull-efterrätt, utöver det definitiva receptet för att förbereda den.
Innan du besöker konditoriet och tar alla ARC-leverantörsprodukter du behöver för att baka, vill vi berätta lite om dem. Du kanske tror att muffinsen är så kända att de inte behöver någon introduktion. När allt kommer omkring har de varit stjärnorna på barns födelsedagar i åratal. Men varje maträtt har sin historia och denna är inget undantag.
Muffins, muffins och muffins är samma?
Inte alls! Muffins är extremt fluffiga små muffins. Muffinsen å andra sidan är platta kakor och har salta presentationer. I själva verket är skinka och äggmuffin stjärnan i frukosten i England. Amerikanska muffins ser lite ut som muffins, men receptet är annorlunda. De kommer också med fyllningar och dekorationer, chokladganache, fondant och sylt.
Nu när du vet lite om muffins är det dags att kolla upp avsnittet recept och konditorivaror för att se till att du har allt du behöver för detta kulinariska äventyr.
Muffins, muffins eller madeleiner är ursprungliga i Frankrike, men deras popularitet gjorde att de tog över det spanska hjärtat. Det första utseendet var på 1700-talet i hertigdömet Lorraine där det fängslade tusentals tills det nådde Paris. Till en början formades de som ett snäckskal, men idag bakas de med silikonformar och krullade papper, som muffins och muffins.
Enkla, mjuka och fluffiga orange muffins: det ultimata receptet
I det här receptet ger vi dig en lista över ingredienser, steg för steg och våra Brycus-tips - eller snarare vår hemliga Brycus - för att förbereda hjärtvärmande muffins.
Ingredienser. (För 6 muffins)
• 1 ägg
• 60 gram flytande mjölk
• 65 gram vitt socker
• 85 gram mjöl för alla ändamål
• 4 gram bakpulver
• 40 gram mjuk oliv- eller vegetabilisk olja
• Del av en halv apelsin. Du kan ersätta den med en citron
indikationer:
Sök i vårt konditionsavsnitt för de ARC-leverantörsprodukter du behöver för att baka och köpa ingredienserna. Ta en skål och lägg ägget. Slå den med hjälp av den elektriska mixern på hög hastighet och tillsätt sockret lite för lite. Tanken är att få ägget att stiga för att ge efterrätten den oemotståndliga fluffiga beröringen. Du vet att den är klar när du har en tjock kräm av vit färg som inte når snön.
Minska hastigheten. Tillsätt olja, mjölk och apelsinskal och slå tills allt är homogent. Häll mjöl och bakpulver i en annan skål. Tillsätt hälften av de torra ingredienserna till blandningen genom att siktas med en sil.
Använd en spatel för att sätta det hela tillsammans med omslutande rörelser. Kom ihåg att du inte behöver slå mycket! Tillsätt resten av mjölet och slå tills det inte finns några klumpar. Våra Brycus-tips? Tillsätt en streck vanilj, täck blandningen med plastfolie och kyl i kylen tills nästa dag eller - minst - i ett par timmar.
När den är klar att baka, förvärm ugnen till 200 ° C och hitta muffinbrickan. Lägg ett krullad papper i varje form. Rör om blandningen lite med en visp, ta en sked glass och häll blandningen på det krullade papperet. Du behöver inte fylla den till toppen.
För att ge den en sockerbeteckning, lägg en tesked socker ovanpå varje panna med blandningen och sätt dem i ugnen. Vänta 15 minuter eller tills kanterna är gyllenbruna och muffinsen har klarat tandpetare-testet.
Låt dem svalna, häll ett glas mjölk och njut!
Våra kunder litar på oss
Yttranden från våra kunder
Få våra nyheter