Vi kommer särskilt att prata i den här artikeln om ett av de mest mångsidiga redskapen i köket: stekpannor med non-stick interiör . Alla söker dem för sin lätthet att laga mat snabbare, vilket kräver en försumbar mängd olja (med enorma hälsofördelar) och minskad rengöringstid, bland andra faktorer med lika eller fler fördelar. Vi kommer att utöka detta senare.
Adjö till rädslan för Teflon
Det första av våra Brycus-tips är att definitivt ta bort de försiktighetsåtgärder vi hade för Teflon- eller PTFE-beläggning. Icke-pinnar innehåller för närvarande inte PFOA. Du kan redan räkna med samma fördelar med en glidyta utan detta farliga ämne. Upptäck våra ARC-stekpannor som är fria från PFOA och alla andra farliga kemikalier.
Det första är hälsa
Det är värt att notera att hälsofördelarna är den primära faktorn att beakta när man köper denna typ av produkt. Det inre fodret minskar mängden olja som ska användas vid matlagning , eftersom non-stick-tekniken förhindrar mat från att fastna. Konsekvensen är att ägg - stekt, äggröra-, sauterade grönsaker, ris, fideuá, kött, crepes, fisk, potatis och andra, kokar väl, homogent (ARC-pannor har en induktionshäll i basen) och snabbt , som tillåter njutning av särskilt utsökta rätter, men också mycket hälsosamma.
Förlänga livslängden på vår stekpanna
En bra nonstick-panna har lång hållbarhet. Men lika utmärkt som tillverkningskvaliteten är, intensiv och olämplig användning kan bidra till dess för tidiga försämring. Läs våra följande Brycus-tips:
När mer värme behövs
Produktinformationen innehåller värmegränsen som den kan tolerera. Om det är nödvändigt att behöva höja temperaturen över dessa gränser, är det i så fall bekvämt att ha till hands, att avlasta den i dess funktioner, en annan gjutjärn, rostfritt stål eller smidd stekpanna av aluminium men med en keramisk inredning utan pinne. Så vi kan fortsätta njuta av i många år av vår praktiska och bekväma stekpanna utan klibb.
Var försiktig med tvätten
Tvättning bör göras för hand eftersom den belagda ytan glider återstående rester. Om det behövs kan du använda bara ett litet tvättmedel. Diskmaskiner är kontraindicerade, eftersom salt är en av de produkter som ingår i beredningen. Naturligtvis måste alla metallrengöringsredskap också kasseras. Ännu mer anledning till att det skulle förstöra den konstgjorda beklädnaden i pannan.
Upptäck våra ARC- stekpannor och deras innovativa design och stilar. Både matälskande amatörer och expertskockar gillar att ha banbrytande redskap i sina lokaler.
Rätt ergonomi i designen och håller behållarens kropp och handtaget i perfekt balans kan undvika olyckor (kom ihåg att det fungerar vid höga temperaturer).
Komforten som de kan hålla, flytta och deras lätta vikt är egenskaper som har gjort att stekpannan är en produkt som du måste köpa och ha i köket. Förutom att det är lätt att använda och ha en bra prestanda, hittar du också en annan stor fördel i Brycus stekpanna: det otvetydiga värdet för pengarna, särskilt i ARC-varumärket.
slutsats
Vi har redan sett hur användbart det är att ha en nonstick stekpanna i köket. Vi kommer att försöka förenkla det som har sagts hittills:
• Den goda non-stick stekpannan har ingenting att avundas av den traditionella stekpannan , vilket ger en ny fördel: det inre fodret.
• Även värmefördelning i matlagningsområdet förhindrar mat från att brinna (idealiskt för delikata livsmedel).
• De är stabila stekpannor som vilar helt på brännaren. Formen gör det möjligt att snurra snabbt utan att använda spatlar.
• Brycus-tipsen har gett oss en uppfattning om den mest lämpliga vården, vilket försenar det naturliga slitage som denna typ av beläggning har. Det är viktigt att läsa bruksanvisningen och undvika åtgärder som kan upphäva garantin.
Våra kunder litar på oss
Yttranden från våra kunder
Få våra nyheter